Fogelmarck_logo_black (798x800)

Vår historia

Vi är ett familjeägt bolag med 40 års erfarenhet av hem- och inredningsdesign. Under årens lopp har vi samlat på oss en bred kunskap om den klassiska svenska möbeltraditionen. Företaget grundades av Göran och Ulla Fogelmarck och 37 år senare tog sonen Johan vid och driver nu butiken på Karlavägen 74.


Vårt sortiment
Hos oss hittar du ett brett sortiment av möbler, textilier, inredningsföremål och presentartiklar. Vi älskar färg och blandar gärna modernt med klassiskt och nytt med antikt. Många av våra produkter är hämtade från klassiska modeller för att stå som fina kontraster i en modern avskalad miljö. Antika möbler och föremål har vi alltid sett som ett vackert komplement i ett modernt hem. Under 2015 startade vi vår egen produktserie, Fogelmarck Form, som i dagsläget innehåller matbord, soffbord och sideboards i tidlös design. Dessa produkter finns  endast att köpas hos oss.

Vår ambition

Vi har haft verksamhet på Karlavägen i Stockholm i över 40 år och nuvarande butik i ca 25 år. Under åren har verksamheten förändrats, men ambitionen har alltid varit densamma; att blanda klassiska linjer och proportioner med modern enkelhet - allt för det personliga hemmet.

Johan Fogelmarck
Johan Fogelmarck